Rasa mual loya

Hi semua ..hri nie sy dh 7weeks tekak rse loya sgt...mcmne ye nk hilangkan rse loya tue..sy xde muntah2 tp tekak loya sgt rse xselesa sgt..ank first xmcm nie...

2 Các câu trả lời

maaf puan sy pun kurang psti ttg ni .dh try makan gula2 ada mint tuk kurangkn rs loya? atau..mkn buah2 masam mcm plum ke.. atau nk mkn pun puan rs tak best rs loya juga?

1y trước

dh cba mkn buah tp xlme rse loya blik...klau gula2 ade mint xpe ke ye klau mkn...time mkn xde rse loya..mkn ok mcm biase ..

takda solution.. 🤣🤣 nikmati sj nikmat mengandung tu