Graft BBT & OPK ( 3-4hari lagi nak period)

Hi semua, graft BBT sy naik turun skg ni, lagi 3-4 sebelum nak dtg period utk bln 7 (maybe). Untuk graft OPK.. since sy nak habis kan stock , sy try je laa ckup utk 3-4.hari tu. Tapi okey ke graft sy sekarang ni.. takut kne scam dgn badan sendiri.. huhu.. Lepas tu mcm mne kita nk tahu bentuk perut kita if awal pregnant? Atau mane2 perubahan? Kita nyer bawak nau lemak kt perut. Walopun berat 47 je. Harap ade rezeki utk bulan ni. Terima kasih.. #worried #advice #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

Graft BBT & OPK ( 3-4hari lagi nak period)
2 Các câu trả lời

cantik BBT tuu 😍 OPK tu boleh abaikan je haha test pun suka2 je kan. awal pregnant takkan nampak beza apa lagi pun bentuk perut ke etc jangan stress check simptom apape tau BBT tu cantik. nanti missed period boleh test UPT dah. moga Allah rezekikan yg terbaik untuk awak 🩷

3mo trước

setting kt premom boleh convert C to fahrenheit.. klo kt thermo xleh.. takpe laa sy pakai mane ade dlu