Nama Baby Girl ?

Hi semua. Boleh tlg suggestkan nama bayi perempuan yg pangkal namanya bermula huruf A dan S? Sy ada juga mencari, tp mana tau suggestion drpd mummy2 semua lg sedap namanya. Hehe terima kasih semua ☺️

37 Các câu trả lời

Bubuh nama pendek2 je tapi penuh makna. Senang nak panggil, dan panggil nama kan satu doa 😊. Aisyah Asma Asiah Khadijah Fatimah Hajar Ruqayyah Maryam Durrah Khaulah Sarah Zainab Zinnirah

Name ank sy mula dr A & S jgak Anis shakirah - mesra, bersyukur Awa shahindah - malaikat malam, yg warak

Ayra Safiyah Auni Syamillah Ayuni Sakinah Aisyah Siddiqah Aisy Safinah Amraa Syatilla Afzhan Suhaila

Aleesa Suraya, Ameena Safiyya, Adira Sofea, Amani Syamimi, Aaira Syakirah, Aina Safwana

Sama dgn planning sye, nak crik nama huruf A dan S. Gabungan sye dan suami 😂

5y trước

samala 😂

Sama la cari jugak tp mcm nak letak Nur. Nanti panjang pulak rasa haha

Anna Sophea, Ada Selena, Ava Sophea, Amelia Samantha, Avery Savannah

Aisyah Sofia Aira Syamira Aimi Syafira Aqilah Sarah Ain Syuhadah

Afina syazwani Azreen syaqira Athira syahira Aqila syafina

almira syafiqa mksd dy puteri kebaikan