Contraction

Hi semua. Boleh bagitau sakit contraction tu macam mana? Baby mengeras tu kira contraction juga ke? Saya dah 39 minggu 2 hari. Tq semua.

2 Các câu trả lời

Sakit contraction ni, sakit dia x boleh bawak bincang, pinggang rasa mcm nak trcabut.. time dtg contraction, biasa kita nak gerak pun xmampu, klu suami bebel2 rasa nak lempang..haha.. klu dtg sakit ni, biasa dia akn dtg 10mnit2 hingga 5mnit2, tu contraction la tu.. kena cepat ke spital.. klu sekadar keras2 tu biasa sbb rahim menegang, rahim nak ready utk contraction xlama lagi la tu.. baik sis brsedia jek bebila masa contraction sbenar dtg.. 😘

4y trước

ohh tq sis. inshaaAllah

ada siapa boleh bagi tahu???