puting susu tenggelam

Hi semua, blh x share pgalaman puting susu tenggelam /x timbul... Ada x cara nak kluarkan puting?

18 Các câu trả lời

Ade jugak kawan saya cerita cmni.. Dye xdpt nk susu kan anak dye.. Hurmm.. 😖

5y trước

Alaaa... Mmg xda cara ka sis.. Ksian baby😭 smoga adala cara petua utk dpt kluarkn puting susu... Mau jg rasa bg susu anak sndri

Samelah.. Saya nak masuk anak ke2 pin.. Puting tak timbul2..

5y trước

Haha.. Nanti saya cube.. Sementara sempat lagi..

Samalh dgn sy ,sy risau fikirkan ank xsusu sblh..emmm

5y trước

Ya sis.. Tu la risau jg.. Skrg ari2 try kluarkan tp mmg susah jg.. Risau t baby xdpt susu

Mintak tolong suami je .. tak perlu malu

Mintak khidmat husband je hahaha

Mintak tolong hsbnd sis...

Ada d shopee sis byk jenis

5y trước

Tq sis smoga dpmudahkn ... 😊

saya pun sama sis