Najis Bayi Keras

Hi semua. Bayi saya dah masuk 3w. Saya nak tanya, normal ke najis bayi keras dan berketul texture seperti tanah liat dan kering. Warna najis warna kuning. Dah nak seminggu najis bayi saya macam ni. Bagi susu fm dan susu ibu. Susu fm dah tukar 3 jenis susu. Najis masih sama tiada perubahan. Stop susu ibu dah dua hari pun najis bayi masih sama. Mohon pendapat ibu-ibu yang ada pengalaman. Ada tips ke ?

Najis Bayi Keras
7 Các câu trả lời

Tak normal. Kenapa stop susu badan? Susu badan la bagus. Fm tu yang buat jadi macam ni.