SUSU FORMULA KEPADA SUSU FULL CREAM

Hi Semua, Baby skrg almost 1y1m. Masih BF. Start PKP, (taska tutup) baby stop FM sebab byk masa dgn mama utk BF (almost 3month ?). Bila dah start masuk taska balik, baby tolak terus FM. Sebelum ni baby minum FM jenama Karihome - Step 2. Maybe dah tak selera kot. Kalau nak tukar kepada FM full cream jenama apa yang sesuai? Sebab skrg kalau masak ada juga campurkan sedikit susu kotak full cream kids. Any ideas? Thanks

1 Trả lời

Hi, setahu saya baby atas setahun dah boleh minum susu full cream Dutch Lady dlm kotak tu. FM x perlu sgt kalau tiada keperluan perubatan. Sebab anak 1 tahun ke atas nutrien perlu lebih daripada makanan, susu hanya sampingan.