Sembelit Berak berdarah selepas bersalin

Hi semua, assalamualaikum. Saya dah 3 bulan 10 hari bersalin, Lepas bersalin saya memang alami sembelit smpai ke hari ni. Minggu ni paling perit sangat, berak sampai berdarah. Normal ke semua ni? Sebelum bersalin tak ada masalah berak langsung. Adakah ia akan kembali normal balik ke akan berlanjutan sembelit ni. 😭😭😭😭😭😭 saya first mom jadi sya tak tahu ini normal ke tak.. #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #needhelp

11 Các câu trả lời

pada saya x normal tu..krna rujuk doctor tu sis..lg 1,dalam tempoh berpantang pun krna amalkn pemakanan yg sht dan seimbang..