anak bangun lewat

Hi semua, anak saya dah 5m18d.. kebelakanhan ni, jadual tidur dia macam dah berubah.. tidur lewat, bangun lewat.. tidur pukul 12am ke atas.. bangun pagi 10am ke atas.. kadang tu sampai nak dekat 11am baru bangun.. normal ke macam tu? #firstmom #ingintahu #seriusnanya

2 Các câu trả lời

maybe awak kena bagi dia tidur awal kot. siang ajak dia main. tapi anak saya ni pun makin bsar makin lewat bangun dia. tapi rasa okay la sbb bole buat apa2x pagi tuh. 😅 .

5mo trước

itu laa.. rasanya kena bagi dia penat malam.. baru dia cepat ngantuk n bangun awal.. kalau tidur lewat, sekali kita penat nak ngadap dia main tengah malam 😂