Hi semua , obimam ada dijual kat mana ya?

Hi semua , ada yg tau kat mana boleh beli obimam ni? Pergi caring pharmacy xde.

Hi semua , obimam ada dijual kat mana ya?
4 Các câu trả lời

Setakat ni tak pernah nampak lagi dalam market. New supplement in market kan. Doktor yang suggest ke? Kalau doktor yang suggest mesti ada stock kat klinik tu.

2t trước

Ya , doctor yg suggestkan untuk mengelakkan kelahiran bayi pra matang 😊

dh try pergi a few farmasi ? or mybe blh beli dkt website dia ?

2t trước

Saya dah try pergi beberapa Pharmacy , takde jual. last2 saya beli blackmore yg ada omega 3 😊

dkt farmasi AM PM ada.sy pernah beli dkt situ

2t trước

Terima kasih 😊

ni utk apa ya? dktr suggest ke?

2t trước

Ya , doctor yg suggestkan untuk mengelakkan kelahiran baby pra matang. Tapi doctor ckp hb saya cantik jadi saya boleh makan brand blackmore kalau tak jumpa yg ini 😊