Due 13/5 belum bersalin

Hi semua , ada tak geng due sama ? dah bersalin ke atau masih menunggu hari ? berdebar rasa nak masuk labour room lagi wlaupun anak second huhu

25 Các câu trả lời

sama due .. smlm kluar lendir bukaan 2cm tpi doctor sruh balik..doctor tlong buka bukaan smlm & suruh balik rmh .. tdi subuh smpai ptg ni ada kluar lendir + darah .. tpi bingung nak pgi hospital ka x 🥲🥲tkut doctor suruh balik lagi

1y trước

Better pergi saya un macam awak .. makin lamaa makin bnyak .. tp saya contrction non stop org pangl kembar darah apaa entah .. darah keluar dulu tp skrg saya da selamat da bersalin 24/4 bru haritu dari due 4/5

Sama la due 13/5. Takde takda nak beranak lagi pun cuma mengeras biasa tu jela. Syok beraya lagi ni haha tapi nervous jgk, 5 tahun beza dgn yg anak last. Doakan semoga dipermudahkan ye.

sy anak 3 pun berdebar setiap kali fikir nak bersalin. tp bila contraction dtg,tak sabar² nak cepat sampai ke hosp sbb tak tahan nak bersalin.

Saya 5/5 belum ada tanda nak bersalin cuma ada false contraction baru² ni . 4/5 kena serah diri . Ada baki satu hari lagi, takut nak kena induce huhu

sy ank no5 pn msih excited sbb jarak jauh dgn yg no4 tu da 7thun.. hrp sgt dipermudahkan.. 38w kena serah diri.. 🥰

saya due 16/5 . doc kata bila bila boleh beranak . tapi, still takde tanda nk bersalin lagi. kena rajin exercise lah kot, moga cepat bukaan

1y trước

due kita sama 16/05 tapi belom ada tanda2 nk beranak cuma kadang2 rasa baby mengeras semoga dipermudahkan segala urusan semua bakal mommy2

sama tarikh due. Anak first. Takde tanda lg.. tp option 8/5 serah diri utk induce tkut baby besar. Semoga dipermudahkan urusan amin

Saya pun due 17/5 tapi takda apa apa tanda. False contraction pun tak rasa lagi. Semoga dipermudahkan untuk kita semua mommies.

1y trước

sama la sis , sya pun cam tu jugak due date 17/5 blum ade tanda' lagi

sya due date 14/5 belum ada tanda apa2 lg...semoga dipermudahkan segala urusan kita untuk bersalin sebelum due date

Sy due 30/5 tp 16/5 kena serah diri utk czer. Doakan sy ye 🥹. Excited nk jumpa bby tp dlm masa yg sama takut n seram..

1y trước

Kenapa sis kena serah diri czer? Saya due 31/5