Excited+Nervous!! Lagi lima minggu je nak bersalin due 1/6.. excited nak jumpa anak sendiri, nervous nak masuk labour room 🙃

12 Các câu trả lời

Saya pulak diawalkan c-section ke 30/5 sebab faktor kesihatan. EDD 13/6. Sebab dah biasa masuk hospital, nervous tak la. Cuma kepala memikir nak susun barang baby kat rumah macam mana, tak lama lepas tu nak pindah rumah baru siap pulak.

2mo trước

moga dipermudahkan segala urusan

samalah due saya 1/6 , tapi kena serah diri awal 10/5 sbb gdm , gbs nd anemia huhu .. saya time 33w bukaan dah buka 2cm , now dah 35w .. so that mean kena serah diri time 37w !!! seram + takut + excited nak jumpa baby ..

2mo trước

semoga dipermudahkan urusan ibu dan baby ❤️ tak lama dahtu 10/5

sama laa due date kite. anak ke-3. excited sgt sbb 2 sebelum ni boy tapi yg ni scan tengok girl 🥰

2mo trước

Aamiinn. awak juga 😍

Due saya beza sehari je dengan awak 2/6 hehe. Saya first mom 🤭. Semoga dipermudahkan urusan kita semua 🥹

2mo trước

sama la saya pun first mom. semoga urusan kita dipermudahkan. semoga ibu dan baby pun selamat ❤️

me 17/6😂tapi itula nak sangat anak keluar awal seronok tambah takut sis🤣smoga dipermudhkn urusn

2mo trước

17/6 tarikh kawin saya lepastu 19/6 birthday saya ha eloklah anak pun sama samabulan 6, senang ingat 🤣 semoga dipermudahkan urusan kita ❤️

Beza 4hari sya 5/6 smga dipermudahkan sgla urusan kita🥰

2mo trước

semoga dipermudahkan urusan kita semua❤️❤️

sama due date Kita perasaan mcm dah Ada skrg ni

2mo trước

makin dekat makin berdebar rasanya🤭

sama due date kita.semoga d permudahkan urusan.

Me 22/6😬 semoga dipermudahkn urusan kita..

2mo trước

semoga dipermudahkan urusan ibu dan baby❤️