Nakk sangat anakk.

Semoga tahun 2020, saya (anis nabila) dan suami serta yg membaca status nih dikurniakan zuriat cepat yg soleha dan soleha.. Amiin

23 Các câu trả lời

Aaminn.. Saye pn tngh menunggu dikurniakan zuriat.. Semoga semua yg menunggu zuriat jugak di permudahkan di percepatkan.. Aaminn☺

Amin amin amin semoga dipermudahkan sis semuanya semoga dikurniakan zuriat

5y trước

Terima kasih sis.. Amiin ya Rabbi.

Aamiin..semoga Allah kurniakan zuriat soleh solehah buat sis dan suami

5y trước

Terima kasihh.. Aminn ya Rabbana..

Aamiin...semoga dikurniakan zuriat ... Dipermudahkan urusan

🙏🏻🙏🏻💪🏻

inshallah! amin!

Aamiin ♥️

Sama dgn sy

Me too 😪

Amennnn..