Placenta Previa Type 4 & Pra eklampsia

Semoga saya dan bayi dipermudahkan urusan ,12.02 warded for 1 week, if takda pa2 23hb plan cser ..sedih campur excited .sedih sebab 2nd pregnancy sgt2 mencabar ,dberi ujian utk hadapi , umur baru 23 tahun , dh hadap penyakit pra eklampsia + PP type 4 time2 covid ni ,pling teruk doc pakar sah buah pinggang bocor .. excited sebab baby girl sepasang dgn ank no 1 baby boy .. 1st pregnancy bersalin normal tanpa ada komplikasi .sejarah family pun takda yg high bp or kencing manis . apa2pun doakan semoga saya kuat dan urusan saya dipermudahkan sebelum & selepas bersalin. #babyPKP2021 #pptype4 #2ndpregnancy

1 Trả lời

sy msa 31w scan swasta pp type 3, bimbang jgj sbb doktor swasta terus bgtahu sy kemungkinan akan ceaser. 32 me scan kk alhamdulillah uri dh naik.. sy amalkan sujud lama², dan buat senaman L.. kaki ke dinding. semoga dipermudahkan urusan sis ye. aamiin ❤️