Ada tk mcm saya,cek sedia 🤣ikut date dah 11 week.10tahun menanti .harap rezeki selamat hgga berslin

Semoga dipermudahkan segalanya..amin

Ada tk mcm saya,cek sedia 🤣ikut date dah 11 week.10tahun menanti .harap rezeki selamat hgga berslin
18 Các câu trả lời

tahniah sis. your journey is start now 🥰 doakn utk sy juga. 18 hari lewat period. pagi td cek kat doctor. kena suspect cyst. I wish it wasn't true. sy masih menanti waktu period. kalau xda rezeki kali ni semoga ada rezeki akan dtg. 😊

saya 🙋🏻 ....bepuluh test strip..test cassette dok test setiap hari...clear blue je beli sekali je naseb sbb mahal 😂 semoga baik2 je sis ng baby..doakan saya jugak ye dah nk masuk 16weeks

alhamdulillah...tahniah sis... jaga kesehatan dan baby... sya fham perasaan tu😭... sya 5thun menunggu zuriat....alhamdulillah skrg ank dah nak msuk 2..tngh mngndung ank ke2 38week 4day...

saya..nak2 anak 1st..tgu lama..klau sy risau.baby ok ke x..mmg sy cek..sbb sy alah teruk..risau jd apa2 kt baby..jd asyik cek..tp xdk la hari2.. hehe

Alhamdulillah.. tahniah sis. sama dgn sy jgk 10 tahun menanti.. kandungan masih lg baru 8week. doakan kandungan sy kuat dan sihat jgk ye

tahniah sis. pg klinik utk comfirmkan. sy pun menunggu 9 thn. skrang dlm pantang. inshaAllah rezeki sis.

Alhamdulillah..tahniah 😍Semoga dipermudahkan hingga bersalin..doakan sya🤰..msh sabar menanti 9 thn ☺️

Tahniah sis. Jaga kesihatan ya. sy punya tak terang lagi😊

tahniah ! semoga awak dan kandungan sihat2 sahaja 🥰🥰🥰

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya .aamiin