nak tukar kaca mata

Semlm sya p kedai kaca mata ne ngam2 ada promosi lgi rm48 percuma kanta dn bingkai .. Sapa la x mahu klu org rabun ne ...mesti mahu sbb klu biasa nya rm500 lebih jga to klu x ada promosi...tpi syg org mengandung x bolh .. Sbb nya pun sya x tahu ....ada sapa2 tahu sbbnya ... Sya cuba cari digoogle pun x ada.. To ja la yg sya fikir smlm owh mungkin bahaya untuk baby dlm kandungan..

2 Các câu trả lời

Sye ada baca before this nk buat kaca mata tak digalakkan sgt time pregnant, sbb time pregnant ni hormon lain, so boleh ganggu tinggi rendah rabun mata. But tatahu la cer tanya org yg buat spek tu. Huhuhu

5y trước

Tp tak effect baby pun

Peliknya. Knapa xboleh? Sy buat boleh ja. 😅 bukan libat baby kndungan pn. Mata ja.