Keguguran 12 minggu 😢💔

Semlm sy keguguran dlm kandungan genap 12 minggu...jadi sy kene pantang berape minggu yee

3 Các câu trả lời

wsalam sy gugur 15w takde pantang. hsptl bg mc 7 hari..sehari dua je rehat, then buat aktiviti mcm biasa. mkn minum mcm biasa cuma tak mkn fast food, air manis semua. urut tungku tak buat sbb tkde masa.

8mo trước

7 hingga 10 hari sahaja.

salam takziah awk. maaf sy nk tnya apa punca keguguran 12week ya? dr ada bgtau x? ada simptom ke?

8mo trước

Allah kesiannya. semoga dipermudahkan urusan awak dear. insyaAllah ada rezeki lgi lepasni. smoga awak kuat ❤️🤲🏼

macam saya hari tu gugur 3bulan pantang 44hari