38minggu 3 Hari turun cecair kecoklatan

Semlm perut asyik keras dn sngugut, pagi2 turun cecair berwarna merah kecoklatan mcm darah haid terakhir. Skli pg Hospital bukaan belum ada. Kena suru balik rumah lg. Smoga smua kita d permudabkan bersalin kelak dn sntiasa dlm keadaan bersiap sedia. Amin

6 Các câu trả lời

sy bersalin over due tapi bila.ada tanda coklat tu kena siap sedia..x semestinya keluar tanda terus sakit..bila keluar tanda minima ambil masa dekat 6@7jam juga utk ke arah sakit yg sangat sakit..sy keluar tanda isnin tengahari dan mula sakit sangat selepas maghrib hingga ke tengah malam..bila pergi hospital jalan da buka 2cm..sy kna dok wad bila sakit sampai mentuban pecah pukul 4pg jalan buka 7cm dan terus ke labour room dan bersalin..

Hari ini dah 38 minggu 2 hari. Tapi xda tanda2 lg. dr kata klo 27/5 klo x beranak lg kena induce. Seriknya induce tu 🥹

1y trước

smoga d permudahkn

sama la, due 26/5. tp sy tkde turun tanda lagi. cuma kerap mild senggugut, baby pn asyik ngeras je

1y trước

sy 27/5 due date. smoga kita dpermudahkn ya

Sye cukup 38minggu tp belum lg ad tandaii tp baby dh mula mengeras..hrp dpt bersalin sebelum due 29.5

1y trước

Sama due semoga dipermudahkan tkda tanda lagi

Saya 38 minggu 2 hari. Kerap membuang. Harini je dah 5 kali membuang. Taktahu salah makan ke apa ni

1y trước

sm sis sy pn...5x dh mbuang tp xda rs skt ap lg..xda tnda lg...sy pn ingt kot ad slh mkn pape

sy due 27/5 ni dh msuk 38 week juga tkda tnda apa2 lagi. cuma baby krap mengeras.