Bp tinggi (37w)

Semlm cek up dgn doktor bp 167 smpai 4x nurse ambil x turun jg.. paling rendah 139.. doktor dah risau takut praeklampsia.. kesudahnya ambil darah & cek bp setiap hari.. Repeat pagi td (19/6) bp 150,147,138 last skali 129 itupn sbb nurse suruh baring.. Risau sgt2.. nurse dah pesan klu tinggi lg terpaksa warded hsptl.. due 7/7 tp sy x rse bersalin ikut due.. msti mcm ank sulung sy 38w dah bersalin. Doakn sy & baby sihat ye..

1 Trả lời

sama la, sy bp tinggi time 36w 4hari, terus warded, nk dkt 200 agak bahaya .. 2 3hari lepastu pun sama x turun2, last2 kena czer 37w 3hari .. bp tggi ni bhya sis, ada effect baby

3mo trước

baby dh 9bulan 🤣🤣🤣