Bp naik, kena ecg lg

12 werks. Sy cek bp je mesti kne repat 3-4 kali. Pg td siap nurse suruh rehat. Lpastu dia suruh baring. Check bp masa baring lg 😂. Tu pun nurse kata border line tu. Then doktor check nadi n guna stethescope dia, dah kne buat ecg pulak. Smpai nk pinjam buku nk tny pakar. Ecg x teruk sgt tp katanya nadi n ecg nmpk x sekata. Ah risau. Siapa pnh ya mcm ni..

2 Các câu trả lời

tips sy nak bp okay, masa nurse check tu sy selawat subhanallah berkali2 dgn bernafas pelan2. Insha’Allah ok. kalau sis masih tak ok, meaning ada high bp in pregnancy. tunggu apa doc ckp ya

sy baru warded sebab ni..ecg tu mmg pengalaman baru..1st time kate kan..ritma jantung x selari doc cakap..punca sebab tiroid tinggi mase ni..ni pun masih ade appmnt tiroid..