Turun darah

Semasa sya sedang bersama suami, tiba2 darah turun banyak sangt2,darah wrna merah fresh, n ada ckit mcm darah pekat, usia kndungan sya dh 7 bln, jd slps drah trun trus prgi ke hsptal,alhamdulillah..baby brgerak elok,uri dkt ats,jln msih tutup dan jntung baby berdetak elok...siapa yg ada pengalaman mcm ni jgak?..apa puncanya?

2 Các câu trả lời

Dekat hospital doc xbg tau ke apa puncanya ? Mcm sy pn kena jugak tp masa 20w. Lepas bersama tiba2 ada bleeding. Doc bgvtau sy ada polyp cervix smpai kena refer pakar tp xefek baby pn. Polyp tu tumbuh xkcu baby. Doc xgalak kan utk bersama takut bleeding lg. Last sy jmp pakar bln 8 hari tu alhamdulillah dah xde tiba2 hilang. Mgkin pembawakan kot. Ada setengah siap operate buang. Apa2 pn sis refer hospital ye.

4y trước

trima ksih😘

seramnye