18sx post

Semalam tak tau mcm mana boleh ternampak post 18sx. Jantan ngok mana tah yg post bingai sungguh. Cepat2 report user. Meh nk habaq mai sikit. Kalau hang nak post hang punya buah ka apa ka bukan sini tmpt dia. Senak la pe la. Pi jumpe doktor. Hang tepek sini gmbr bodoh hang tu buat pa. So buat mummys sekalian sudah2 la post gambaq baby bump hampa. Nampak dh kat situ ada anasir xbaik dalam ni. Buah peliaq sendiri suka hati nak tepek sini. Tajuk my dad tu untuk kaum bapak tanya pasal anak2 bukan pasal diri sndiri. Makin melampau user dlm ni makin lama. Ambik kesempatan. And user tu anonymous ye so maybe skrg jantan bingai tu tgh skodeng hang mummys sekalian. Please be aware.

14 Các câu trả lời

Klo blh gmbr ank pon jgn sbb ade org gile seks kt bdk ape tu pgil..phedopilia ehhh

5y trước

Yup pedophilia.

Tula..ad jgk trnmpak smalam,aduhhh apela jntan ngok mcm tu

Betol, ade ttngok jugak... geli betol

Pergh...bahaya...