Anak sy kene tahan wad NICU . Doakan utk anak sy cepat sembuh

Semalam selamat bersalin dgn normal and byk jahitan kene. Tp ibu mana sanggup tgk ank dia lemahkn. Doakn anak sy lepas kluar dari NICU dihospital Serdang. Sy tak sempat nk jmpe and bg dia menyusu. Doctor trus bwk lari ank saya. Katanya nafas dia laju. Hope takde pape laa . Sy dh rindu sgt dgn anak sy. Pump susu pon xnk kluar byk. Xthu nk buat cmne.

Anak sy kene tahan wad NICU . Doakan utk anak sy cepat sembuh
96 Các câu trả lời

Bersabar puan..teruskan pump..awal2 mmg tk banyak susunya..tp kena pump jugak setiap 2 jam..semoga dipermudahkan

Selamat berpantang sis sbr ya... insyaallah ank akn sembuh cepat ya....jgn stress sgt tk elok utk kita ni....

Insyaallah mdh2hn xde apa2 kita doa yg baik2 jew.. Smga sume urusan dipermdhkn.. Yg pntg sis jgn stress...

Alhamdulillah sis dah selamat bersalin, selamat berpantang. Moga baby kuat, baby selamat. Doa banyak2 ok

In sha allah bby ok tu sis.. Ank sy mse leaking ketuban pun kne msok nicu sbb nfas laju.. Doa byk2 yea..

Semoga Allah permudahkan segala urusan awak amminnn doa kn sy jgk ye sy pon dh x lama nk bersalin

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis n baby. In sya Allah. Yakin dan percaya pd Allah SWT

Sabar yaa sis, semoga dipermudahkan segalanya. Emosi kena kuat tgh berpantang kan. Jgn stress

Semoga puan kuat semangat dan bby cpt sehat....selamat berpantang...doa yg baik2 inshaAllah

semoga terus kuat.. tiba2 rase takut plak nk bersalin.. urm... walaupun due lambat lagi.bulan 12

5y trước

Alhamdulilah. Nak tk nak kne all out, fkir ank je masa tu, wlaupun xberapa pandai meneran. Due 11/11 tp bersalin seminggu awl.