Saya dah 10 weeks harini

Semalam scan size janin dr kata 6 weeks 3 days.. 2 minggu repeat scan lagi, sebab tkde lagi heartbeat.. Siapa macam saya? Seram

8 Các câu trả lời

Allahu rupanya ramai yg mslh mcm saya ..saya sedih igtkan saya sorg yg byk sgt mslh bile nak pregnant.. pregnancy pertama sy gugur 12w. pregnancy kedua ni xnmpk janin lg..kantung n yolksack 6w3d. kalau ikut kiraan tarikh last period esok saya 10 minggu. mase 7w saya pegi check dihospital okay lg 9w start bleeding, kejap kluar mcm lendir kejap bertali kejap fresh blood kejap berketul..pegi check doc semula, doc Kate kantung elok lg n bg ubt kuat Rahim...6hari bleeding n kluar ketul sikit..harini bleeding start kurang... minggu depan appointment, saya serah dkt Tuhan saja rezeki mcm mne ♥️ penat jgk kene selok byk Kali 🙂‍↔️tpi demi nak confirmkan pregnancy hadap jgk la...

Saya pun sama sis scan kat swasta 6 weeks lepas tuu sebulan dah patut dah 11 weeks tapi klinik kerajaan scan baru 8weeks katanya baby tak membesar kena tunggu 2 minggu lagi..Risaunyaa

sy 1st scan dua mggu lepas masa 9w, saiz kantung 6w3d no heart beat. Hari ni appointment 2nd scan untuk tgk saiz kantung dan heart beat baby..risau 😢

Sama mcm sy spatutnya dh 10w ikut last period tp mggu lps doc pakar scan br 6w sb janin terlalu kecik & xde heartbeat lg..tggu 9/7 ni utk repeat scan..

normal kot .sbb janin kecik sgt. sya masa 6 wk scan x nmpak janin lgi .8 week baru nmpak baby

inshaallah takdr apa.. saya 7 weeks baru nampak

insyaAllah xde ape.. ade bleeding?

first scan ke awk?

4d trước

Sy sepatutnya dh 10weeks juga .. tp tadi scan tvs baru 6weeks 1days ..