hi! normal ke kepala baby kat bawah (dekat dengan laluan) masa baby 15 minggu?

semalam saya pergi scan and doctor ckp kepala baby kat bawah. normal ke? saya tanya doctor, doctor kata normal dan baby akan pusing2 lagi. tapi saya just nak tanya jee mommies kat sini ada tak yg macam saya?

28 Các câu trả lời

normal sis. nanti baby akan berpusing² lagi dalam rahim sebab masih ada ruang

2mo trước

fahamm okayy

Yups normal kepala bby kt bawah…nnti dia pusing naik atas balik ..

Saya dari 4bulan kpala baby mmg bawah sampaila mlahirkan🤣

seingat sye, memg tiap kali sye scan, mcm tu la posisi baby..

2mo trước

ohh ok kira sama la mcm saya

normal jee cume nati die besar die akan naik sdiri

Normal sbb baby akn pusing2 lg…jgn risau ye mummy

2mo trước

ok thanks tau hehe

Normal

2mo trước

ohh ok hehe thanks

normal

2mo trước

okiee hehe