hi! normal ke kepala baby kat bawah (dekat dengan laluan) masa baby 15 minggu?

semalam saya pergi scan and doctor ckp kepala baby kat bawah. normal ke? saya tanya doctor, doctor kata normal dan baby akan pusing2 lagi. tapi saya just nak tanya jee mommies kat sini ada tak yg macam saya?

28 Các câu trả lời

normal..bb kecik sgt lg.berpusing2 bb kt dlm tu..kuak rentang..melintang..ikut suka ati dia je🤣.tp klau ada rasa y abnormal tu kena alert la

2mo trước

hehe okay awak

Dctr pun da cakap normal kenapa perlu risau,tanya kat sini pun takkan nak ubah cakap tak normal kan..biasa baby akan pusing pusing..ikut nasihat docter jea

normal sbb time tu dia boleh pusing2, Masih luas lagi kawasan dia ..t nak masuk 28week dia akn stay kt bawah dh...ruang dh makin sempit sikit

Saya scan haritu pun sama posisi mcm sis. Normal je sis. Dia akan kuak lentang lg dlm tu sbb baby still kecik and banyak ruang boleh pusing lg.

2mo trước

okayy lega sikit dgr bila ada yg mcm saya hehe

ya normal . sy pun scan masa 14 mnggu kepala baby dok kt bawah. kecik lagi dia boleh duduk mcm2 position. alhamdulilah now dah 25 weeks

2mo trước

hehe alhamdulillah.. okay awak lega saya dgr ni

normal sis sy pun scan 24w kepala baby dekat laluan 25w scan dia tengah sujud hehehehe. baby kecik lagi diorang punya kedudukan berubah ubah

2mo trước

ohh hehe okay awakk semoga dipermudahkan ya

yups normal .. sbb baby kecil lagi, n ruang dlm tu msih luas .. nanti baby dah membesar, dia akan statik duduk 1tmpt je 🥰

2mo trước

ohh faham. ok awak thanks!

kan dr kata normal😅mmng mcmtu. nnti bby akan pusing2 lg. klu dh nk bslin kpla bby msih x kebwah brula kna ssah hati🫠

SY pun MCM Tue juga.tyme nurse cek melintang bila scan doktor bby d posisi yg lain da..so jangan risau just normal

normal. dia akan main somersault lagi tu kebetulan time scan tu kepala dia kat bawah.

2mo trước

hahaha okay