Lendir dan darah

Semalam pukul 2-5 pagi perut sakit mcm cramp. Pastu pi toilet tgk ada darah dkt spender. Pukul 8 pergi hospital. Bukaan baru 1cm. Dr suruh balik dulu. Dr ckp tggu contraction kuat, darah banyak, amd ketuban pecah baru dtg. Skrg ni Kt rumah tiap kali perut cramp tu akan disusuli dengan lendir coklat tu sampai la sekarang. Da confused nak kena pergi hosp ke tak ? Ke tggu sakit tu makin kuat and kerap ? #firstbaby

1 Trả lời

Saya time bloodshow dtg sekali sakit contraction yg sukar dibayangkan. Mcm ada hammer ketuk2 kt tulang belakang. Semput rasa nafas. Baring duduk tak senang. Rasa tak selesa, rasa stress & takleh buat apa dah. Terus g hospital rupanya bukaan dah 5 cm. Mungkin sis boleh compare sakit sis skrg tu mcm mana. Ada org dah 1cm pun 3 hari kemudian baru bukaan makin besar. Ada org lepas bukaan 1 cm kejap je bukaan makin besar

1y trước

Rasa sakit tu makin kuat. Nafas pun da tak teratur. Tp dia tak skerap mcm org cakap setiap 10-15min rasa. Skrg ni rasa sakit setiap 30min. Tp rasa tu makin kuat