Normal kh klau ada kluar dari vagina kita mcm cecair kuning

Semalam perut rsa ada skit dn mengeras dn kerap buang air kencing dn susah mau tidur husband tngok risau dh lepastu pagi ni bngun pagi sekali rsa mcm ada kluar mcm cecair wrna kekuningan bgitu tidak tau air ketuban kh apa husband mau bwa pigi hospital tpi sya bilang nnti dlu sbb blum msa nya lg ni sbb due sya 15/11/2021 skrng dh 36weeks 2hari dn ada rsa skit bwa perut adakh itu tnda mau bersalin #firstbaby

2 Các câu trả lời

Pergi jelah hospital jangan tangguh. Tk semestinya masa due baru turun tanda 😅 kalau kita tktau dan rasa risau tu yg patut terus pergi hospital.

3y trước

iya sis rsa risau juga tkut ada apa² sma bby tq sis sbb jwb