Detail Scan

Semalam pergi klinik buat detail scan. Alhamdulillah baby sihat. Mula mula scan dia tidur, dah lama terasa kita tgh tgk dia, siap main lagi time tgh scan, tunjuk kat kita dia tgh minum air ketuban. Daddy dia yg sibuk suruh teka gender. Mummy redha je girl ke boy. And it's a girl! Doakan sy dan baby ye mummy semua. Semoga Tuhan balikkan doa semua pd mummy semua. 24 weeks now. Another 15 weeks to go. ❤️❤️❤️

14 Các câu trả lời

macam saya buat detail scan.. xnak bagi keje sama dokter cucuk2 suruh bagun dia buat tak tahu je 😂 alhamdullilah sume nye normal.. tapi ada masalah uri tak naik lagi.. hari ahad saya pergi scan nak tengok uri amboiii kemain dia tayang pistol dia.. nmpk pistol dari buat detail scan lagi.. itu pon kene kacau sampai dia tunjuk...

Emm sy pun time scan baby tidur. Siap sorok tangan belakang kpala. Baby sy pagi mmg tak aktif sgt byk tidur. Suka tidur siang. Tp lps lunch, petang n dinner dia buat hal. Time sy nk tidur pun sama. Kekadang smp 4am tak boleh tidur. Sm mcm pgai bapa dia....

4y trước

Hahahahah sama. 😂

Alhamdulillah, good girl ni pandai dia hehe. Moga semuanya dipermudahkan utk puan. Doakan sy ye, menunggu hari nk bersalin ni. Mlm2 tidur ssh nak lena dah haha.

sy pn bt detail scan td.. alhamdulillah sumenye normal.. sy jumaat ni in sha Allah msk 24wk..

Semoga urusan sis & baby dipermudahkan Allah. Aaaamiiinnn. 💕

InsyaAllah.. Moga mommy & baby kekal sihat & kuat.. Aameen..

Aamin.. Samala kite baby girl.. Moga dipermudahkan yer sis..

Amin moga dipermudahkan semua mommy😊

Alhamdulillah. 😍😍

Sama la. Girl 🌻😁