gdm

Semalam misi call bagitau keputusan ujian minum air gula ..sangkut Pula kencing manis ,Hmm dah Cuba kawal kurang minum manis tapi still lekat ..mnggu depan kene puasa nk ambik ujian darah balik.. Boleh puan2 bagi tips untuk hilangkan kencing manis ketika hamil.. Terima kasih Stress Pula fikir ,jadi xde selera makan ??? #26week1day #firstbaby #momytobe

14 Các câu trả lời

Aduhh..risaunya sy menunggu result ujian air gula tu. Sy dh la suka minum air manis. Malam sebelum puasa tu pun sempat lagi makan aiskrim sebab teringin sgt. Huhu.