38 weeks

Hi. Semalam cek BSP (GDM on diet control) 8am - 5.3, 12pm - 6.1, 5pm - 5.7, 9pm - 7.1 sebelum ni cek BSP yg malam tu tak pernah sampai 7. Selalunya 4-5 je. Tapi semalam tak tau kenapa tinggi sgt. Sebelum ni cek kat luar semenanjung, 35 weeks hari tu terpaksa balik semenanjung ada emergency. Bila cek BSP kat semenanjung terus naik tinggi sampai 7. Lepas tu nurse suruh refer doktor n standby barang baby terus takut kena admit ward serta merta tapi tadi jumpa doktor dia suruh repeat BSP je minggu depan n control benda manis. Kalau stress, bacaan BSP ni boleh effect jugak ke? Sy risau sgt skrg ni.. suami jauh luar semenanjung belum dpt balik lagi 😭

1 Trả lời

Maaf, saya tak pasti sebab takde pengalaman BSP setakat ni. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin #TAPsupermoms