Hai i pregnant 6bulan ,boleh ka makan ubat selsema ?

Selsema#ingintahu

3 Các câu trả lời

Untuk Selsema sy suggest guna minyak aromaterapi AO WALEET. Diformulasikan dgn bhan semulajadi. Sesuai dri bayi hingga ke warga emas dan ibu mengandung. Cara guna hanya dengan sapuan.. Berminat boleh beri tahu. 😊

3y trước

sy sndri pengguna ao waleet. mmg melegakan bila sy selesma. dari trimester 1 hingga trimester 3 still gna ao waleet

refer doktor dulu, jangan guna eo ke minyak aromaterapi yg entah ada medical studies yg confirm boleh guna sebagai remedy atau tak

minta advice doktor 🤗 sbb ibu mengandung xboleh makan sebarang ubat tanpa nasihat doktor