Update Terbaru Kes Saya

Selesai check up di Klinik sungai buloh. Nie last x de dah. Doc kata kalau nk dtg ble2 jika ada keperluan boleh je. Sbb dy dah tulis sume dlm buku tuk rujukan kk and selayang. Air ketuban 13.5 naek 17.20. Berat baby 33 weeks 1 day 2142 gram. Berat normal, tp doc scan baby berlemak. Dlm rekod tulis fat layer seen 😂😂😂. Sbb gdm. Doc mnta pantau gula betul2. Lepas tuh masalah baru. Mengandungkn budak nie mcm2 hal 🌚🌚🌚. Tali pusat ada di sekitar leher. Buat masa nie ok. Kalau x de apa2 bersalin normal je. Tp doc dah ckp siap2 ready tuk czer kes mcm nie. Ada masalah sikit trus czer. Laen2 sume ok.

1 Trả lời

moga dipermudahkan urusan,bayi lahir dengan selamat dan sihat..begitu juga dgn sis..aamiin🥰