Knpe dengan kulit anak saya

Selepas demam surut 3 hari. Tiba-tiba anak saya naik bintik-bintik merah kena gigit nyamuk mcam dalam gambar. Sebelum ni sebelah kiri sekarang lagi banyak sebelah kanan sampai kulit kepala. Adakah ini hfmd ataupun campak?#bantusharing #firstmom

Knpe dengan kulit anak saya
1 Trả lời

2mo trước

awk spe? stiap kali sye post msti awk first komen. and it's like u not a human. are u robo