Teruja + Terharu ?

Selepas delay period 1 hari. ? Alhamdulilah ?

Teruja + Terharu ?
41 Các câu trả lời

Nk tnya . Yg dlm tu dia tulis “2-3” tu bermaksud minggu pregnant awk ke ? Sorry saya x pernah test pkai yg jenis ni 😅 slalu pkai yg kt bwh yg dua line tu je hehe

4y trước

Okok..saya paham penerangan awak 🤣🤣🤣🤣

Congratulations may you keep yourself in good condition and seek for doctor advise as well.

Tahniah puan..alhamdulillah.. Seronoknya tgok dua line.. Jaga diri elok2..

sis mcm saya lewat sehari je.. bile pergi scan da nak masuk 5minggu

4y trước

nampak kantung je kalau scan awal2.. saya 8w6d scan balik baru nmpk baby dan jantung

Alhamdulillah ❤ tahniah sis.. Bestnya bila dapat tau positif

Ade sspe nmpak mcm ape yg sy nmpak x...ke perasaan je

Alhamdulillah.. Tahniah.. Semoga awk dn bby sihat.. 😍

4y trước

Aamiin.. Terima kasih sis .. ❤

Nak tanye ade tanda2 tak sebelom awak check upt??

4y trước

Saya sblm delay 4 hari upt dah naik line samar.. Tanda dia badmood je 😂😂

Alhamdulillah..tahniah ye!!😍jaga diri baik2.

4y trước

Alhamdulilah.. Terima kasih sis.. ❤

tahniah...jage kandungan baik2...