Membantu Rambut Gugur. Alhamdulillah minyak safi Shayla sangat membantu mengatasi rambut gugur selepas bersalin.

Selepas bersalin rambut kerap gugur. Bila terlalu banyak menyebabkan kerisauan jika mengalami kebotakan. Saya bersyukur telah mengamalkan minyak Safi Shayla ini untuk merawat dan mengatasi masalah gugur. Walaupun rambut mengalami keguguran tapi rambut nampak sihat dan bersinar. Terima kasih Safi Shayla.

2 Các câu trả lời

👌