Keluar darah selepas bersama

Selang sehari selepas bersama suami, saya ada keluar darah TAPI tidak banyak. warna darah x terlalu terang. Seakan pink2. Saya tidak mengandung. Cuma ingin tahu kalau ibu2 pernah mengalaminya. Boleh share? Period baru habis seminggu yang lalu. #advicepls #pleasehelp #ingintahu

3 Các câu trả lời

sy pernh sis.. kluar darah masa bersama.. tp sekali je.. bile da basuh tu xde kluar dah.. kluar pon skit je.. sy pon xthu sbb nye ap.

boleh jadi luka. kalau risau pregnant boleh cuba check upt.

maybe luka dalam kot