susu ibu mengandung

selamatkah jika tidak minum susu semasa mengandung?

10 Các câu trả lời

Klau x mnum susu nti ibu & baby x ckup bekalan kalsium sbb bby nk membesar utk pertumbuhan tulang perlukan kalsium yg tggi..klau xnk mnum susu amik ape2 tablet kalsium sbg tmbhan..sy pn jrang2 mnum susu..sy amik tblet kalsium

dr sarankan mnum. nnti ank kcik la ape la. die akn bgi ubat tpi dr x sarankan mkan ubat. kne susu jgak. mcm sye mcm2 susu x boleh. yg boleh msuk susu fresh milk ducth lady. jnji susu.

Elok minum susu. Saya 3rd trimster baru consistent setiap malam minum susu sbb seng dlm cramp malam2 bila mnum susu elok xcramp. Susu fernleaf full cream ja saya mnum

Sebaiknya minum lah susu. Andai tak boleh telan atau muntah2 je lepas minum susu, Doctor akan bagi ubat kalsium. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Boleh je. Gantikan dengan supplement calcium (refer doc before consume) Preg mommy needa calcium

Makan lebih makanan yg berkhasiat... Kalau tidak minum susu ibu. Susu formula biasa pun boleh..

boleh je..bnyk je mknan lain yg boleh bg calcium lg tggi dr susu..

Minum susu pon krup krap krup krap dh tulang saya.. 😩

5y trước

Kan..memang skit xley bwk bincang..

kalau boleh minum la sbb nnti kurang kalsium

saya makan obical....