Waktu subur

Selamat tenggah Hari semua. Kalau ikut dekat period calendar. Waktu subur Saya antara 27.12.2022 - 02.01.2023. masa Saya cek 30.12.2022 naik Samar. 01.01.2023 Naik terang 02.01.2023 naik Samar. 03.01.2023 lain Makin Samar. Semalam 06.01.2023 Saya cek petang Naik terang. Doakan Saya semoga ada rezeki untuk mengandung dan cepat lekat. Baru lepas gugur 19.10.2023. #ingintahu #seriusnanya

Waktu subur
1 Trả lời

Salam puan, semua opk yg puan tunjuk tu semua negative. Termasuk opk 1/1 dan 6/1 yg puan ckp terang tu. Opk positive bila dua2 line sama terang, atau line T lg terang dr line C. Sekiranya line T samar, mcm dlm opk puan ni, semua ni masih negative puan. Jd peluang untuk hamil mungkin tipis, sbb bukan hari subur. Advice saya, mungkin puan boleh buat test opk sejurus slps habis period, dan tgk hari yg mana puan dpt line dua2 sama terang atau T lg terang. Sbb klu pakai calendar mcm ni tk boleh harap sgt, dia bg anggaran je. Mmg kita kena test sndiri lg boleh percaya 🤗

2y trước

tahniah sis. doakan Saya jugak sis semoga cepat pregnant. aamin ya rabbal aalamin