Penting atau tidak komunikasi secara telus dengan pasangan?

Hi selamat tengah hari👋 Kaajian menunjukkan sejak bermulanya kita PKP, banyak pasangan mempunyai masalah komunikasi dalam rumah tangga mereka. Pada pendapat anda, adakah komunikasi secara telus ni penting? Bila kali terakhir anda adakan komunikasi secara telus bersama pasangan anda?

Penting atau tidak komunikasi secara telus dengan pasangan?
10 Các câu trả lời

Pendam je la.. Nak cite pon buat ape.. Kalau luahkan pon masuk kiri keluar kanan.. Malas nak cite tapi jangan sampai meletop la 😂 confirm 3 hari 3 malam tak habis cite

sangat2 perlu dan harus dijadikan amalan sepanjang masa .. sy telah melakukan nya sejak awal perkahwinan lagi

penting sangat. setiap hari akan kongsi cerita.

suka pendam, bercerita pun xguna

baru lps bincang 5minit lps...

baru semalam min

setiap hari😁

penting sangat

sangat penting

everyday 😁