Apakah objek ini?

Selamat tengah hari semua 👋 Siapa tahu apakah objek ini?🤔 Jom cuba teka di bawah dan tekan gambar kedua untuk tengok jawapan sebenar😉 Ada tak yang dapat teka jawapan yang betul ya?😍 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Apakah objek ini?
23 Các câu trả lời

botol susu kaca .mak kata dia pnh guna ms dia kcik2 dlu nenek bg😉✌

Waaa.. 1st time tengok botol susu kaca #TAPsupermoms #TAPactiveusers

mcm pernah tgk tp xsure ape...bila dah swipe baru tau bendanya...

Waaa.. Uniknya.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Botol susu tahun 50 an botol susu kaca

botul susu baby thun 50-an wauu mnrik

botol susu pisang.. barang antik ni

1 pkataan, unik😍 #TAPactiveusers

first time tgk & tahu 😅🤭

woww.. botol susu 50 an