Persoalan semua bakal ibu...

Selamat tengah hari semua pengguna TAP👋❤️ Siapa tahu atau berpengalaman tentang ni ya?🤔 Jom cuba share sikit bila waktu yang sesuai? Sebab min tau ramai bakal-bakal ibu confused kan? Komen bawah okay 😉

Persoalan semua bakal ibu...
15 Các câu trả lời

Bngun tidur.. Shishi yg first tu lbh pekat dan accurate. Dan minggu ke 2 keatas lpas dri 1st day priod. Klau awal kdg2 nmpk kdg2 x boleh baca lagi..

kalau da lewat period sampai 10 hari. mmg akan jelas walaupun buat malam (saya la tu. malam td buat upt 😆)

Paling afdal(bagus) seminggu selepas lewat period 😃 waktu awal pagi bgun tidur..memg clear nampak line

Waktu sesuai bgun awal pagi. Kemudian air kencing adalah yg kedua. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Waktu yg sesuai adalah pagi ketika kita buang air kecil yg pertama

waktu pagi.air kencing pertama dan sebelum sarapan

selepas bangun pagi n urine yg pertama 😊

1week after due period,1st urine(midstream)

Air kencing pertama selepas bangun tidur

Pada hari subuh