Tips Doa Agar Anak Mudah Tidur

Selamat tengah hari semua parents🥰 Ada tak dekat sini yang anak dia susah nak tidur ya?🙋‍♀️ Maksudnya bila dah lewat malam pon masih lagi tak nak lelapkan mata, menangis ke, tidur terganggu ke? Harini min nak sharekan tips doa agar anak mudah tidur untuk semua dan boleh juga jadi rujukan untuk bakal ibu ayah di luar sana yang sedang menanti cahaya mata mereka🤰 Semoga dengan amalan ini dapat memudahkan lagi urusan ibu ayah seharian, insyaAllah. *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Tips Doa Agar Anak Mudah Tidur
4 Các câu trả lời

Juga boleh try: 1. Pasang quran 2. Tutup lampu 3. Pasang wangian lembut (lavender) 4. Pastikan udara segar/sejuk/nyaman 5. Mengulik (utk bayi) 6. Gosok lembut pd keningnya. Automatik dia terpejam2 mata lama2 akan ngantuk 😊 Selamat mencuba. Ni tips sy buat semua kat anak sy. Alhamdulillah cepat je tidur

😊👍🏻👍🏻👍🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

❤️

@