Dah scan baby belum bu?

Selamat tengah hari ibu semua🥰 Dah scan baby belum bulan ni ya bu?👶 Ada yang dah tahu jantina lepas scan? Jom kongsikan di ruangan komen🥰

Dah scan baby belum bu?
76 Các câu trả lời

Dh scan tp bby xnk tunjuk... 😅😅Bby nk buat suprise kt umi papa dye... 😜

26 weeks scan baby boy. Repeat scan 28 weeks. Kompom boy. Start bli baju baby

Kali ke3 scan di swasta. Nak confirmkan jantina. Alhamdulillah, baby boy 🙂

Belum 24/2 nnti repeat scan.. Tapi haritu buat scan detail baby boy

Belummm baby nk surprise agaknya 😁 #TAPactiveusers #TAPsupermoms

sudah..tapi doktr kata baby saya kecil sngat..doa kn baby sye sihat ye..

4y trước

2bln..

4x scan baby sorok jantina...masuk 33 minggu baru die tunjuk😁

Blum . dok yg cek haritu scan kejap je 😅 surprise betull

Dah 3x scan tapi x nampak.. Baby saja nak bagi surprise...

will scan tomorrow. hope dipermudahkan segala urusan