Bulan korang ada apa?

Hi selamat petang semua🥰 Jom kongsikan bulan lahir korang😉 Bulan lahir korang ada peristiwa istimewa tak ya😍 Jom share dengan yang lain👇😘

Bulan korang ada apa?
54 Các câu trả lời

15/12 (Disember bulan lahir) ~Bulan di mana majlis pertunangan saya diadakan (2017), ~Majlis nikah, sanding dam bertandang diadakan. (2018) ~Hari lahir saya sendiri ~Majlis berendoi dan kenduri doa selamat anak saya diadakan, pada hari ulang tahun perkahwian kami yg pertama - 14/12 (2019) ✌🏻☺️✌🏻☺️✌🏻☺️✌🏻☺️✌🏻☺️✌🏻☺️ #TAPsupermoms

my bufday Januari.. 😘😍😍😍😍✌yeayy..taklama lg smbut bufday lg skali..hehe..🎉🎉🎉💃💃👏👏👏🎶🎶🎵🎵 **bulan september baru ada sumthing special iaitu ulang tahun perkahwinan pd 9/9 dan bufday husband 23/9.. 😘😉❤️ #TAPsupermoms

MAY 1/5 hari pkerja 3/5 besday kakak sepupu 10/5 besday moksu, hari ibu 15/5 besday ayah 16/5 hari guru 20/5 besday saya

14 February (ikut calendar valentine day, tp xsambut -haram-) tapi hari kelahiran sy

Ogos hari kemerdekaan 🥰🥰❣️😘😘😘 sama bulan dengan ank no 2

13feb tahun depan sama dgn CNY😬boleh cuti 2 hari sebab boutique tutup

September Hr Msia. But I will have indulgent cake n kit kat ice cream.

Birthday princess bulan September. Tarikh lahir saya 30 9 1989

24/12/my besday....lg 4hari menanti kelahiran my baby ..

Ada Hari Pekerja bersamaan dgn birthday sy + mil 🎂