Berapa berat mommies naik dulu?

Selamat petang semua🥰 Jom kita share pengalaman masing-masing dalam ni😘 Berapa berat badan mommies naik ya? Min dulu naik 15 kg😭

Berapa berat mommies naik dulu?
379 Các câu trả lời

sy dlm masa 1bln naik 3kg, kelmarin cek naik 0.75kg dalam masa 3 hari. nurse dah suruh datang 2 kali seminggu.... huhu

anak ketiga ni baru 7w sdh naik 67kg.. sebelum ni, 67kg berat b4 due.. sblm tahu hamil.. makan mcm ada saka...adui

1st trimester trn 7kg. dr 64 kg to 57kg. 2nd trimester nait 1kg. 57kg tp 58kg🤣. tp BMI normal so doc ok jerr.

20kg 🤭skrg dalam usaha utk dapatkan balik berat sebelum preggy...tinggal 4kg je lagi...caiyokkk💪

berat sy asyik naik turun je dri awl prgnt smpai skrg dh 31w 😭 xthu nk buat mcm mna pdhal mulut asyik mkn je

berat sy 58.. turun sbb mabuk 54.. dan skrng 56.. 24 minggu.. naik balik 2 kilo . Alhamdulillah.. ok la kut..

Saya anak 1st 43kg masa beranak 57 kg … Yg anak no 2 ni 48kg .. skrng masuk 20week dah 52 kg … huhuhuu

setakat 34w berat naik 10kg.Harap2 maintain laa sebab risau jugaa kalau berat naik lagi risau bmi xbalance

Naik 8 kg. Sekarang berpantang turun 8 kg jugak. Harap habis pantang nanti turun lagi 2 kg je pun syukur..

anak sulung 38kg - 43kg anak twin 43kg - 65kg... nasib lepas beranak dy trun smpai 50kg... aje la.. 😅