Berapa berat mommies naik dulu?

Selamat petang semua🥰 Jom kita share pengalaman masing-masing dalam ni😘 Berapa berat badan mommies naik ya? Min dulu naik 15 kg😭

Berapa berat mommies naik dulu?
379 Các câu trả lời

Berat mummy naik 30kg.. Dari 49kg pergi 81kg..alhamdullillah skrng da back to normal.. Last timbang 47.7kg

dlu 13kg je. now awal dah naik mndadak 7bulan dah 10kg🤧 mnggu lepas chek up dlm sbulan naik 4kg 😅

xnaik bnyk. dlm 5-6kg je. nurse kemain risau takut bby kecik. tpi alhmdulillah. keluar berat normal 2.7kg.

68kg trun 47kg sbb morning sickness 4 bln😌 smpai nk due 62kg😂😂 tros kne soh mnum air gula..

dulu berat 80kg je waktu menganbung ni berat 85kg anak pertama p'puan sama je naik 85kg 😅😅😅

sya belum pregg 50kg hri tu 11w naik 53.7kg tunggu 16/11 check up lgi tk tau naik berapa lgi nnti

Bukak buku 75kg..turun ke 70kg.. Skg 75kg balik. Esok check up mungkin naik lagi kot sekilo dua..

Sblum preggy 68,stelah preggy 65 naik 69 skit lgi mau msuk 70,lpas bersalin 63,maintain 60 keatas

Sy 30 week naik 1l0kg..ph cucuk dos ke2 selera mkn bertambah.. Kna buat BP.. P allahdulillah ok..

Saya masa pregnant dlu naik 21kg. Masa mula2 buka buku berat 62kg, time nak masuk LR berat 83kg.