Siapa sini suka minum susu?

Selamat petang semua pengguna👋🥰 Siapa sini suka minum susu ya? Susu apa yang korang minum and kenapa?😋 Tak kisahlah minum waktu pregnant je ke, minum memang sebab suka ke atau memang minum sebab dah menjadi kebiasaan dia pon🥛 Cuba share sikit susu apa yang best? Min susah sikit nak telan susu ni. Kot boleh try lepas ni 😆

Siapa sini suka minum susu?
242 Các câu trả lời

Semua susu minum. Memang favourite susu. Tapi sejak pregnant jadi alahan susu 😅. Dah masuk trimester kedua baru boleh minum balik susu

duty lady! tp time pregnant husband beli kan susu segar..yg dlm plastik mcm santan tu..yg xde brand😅 tp susu pisang goodday tooorbaek

suka mnum sunlac tapi start preggy rasa muak. tukar hl, x lalu. skrg maintain goodday & saja try fernleaf. so 2 to aje kena dgn tekak

xsuka lgsung mnum susu.. ble prgnnt kuatkan smgt mnum susu.. alhamdulillah yg blh ditelan hanya susu dutchlady low fat💪💪

Dlu sy jenis minum je semua, tp doc sarankan HL.. So mmg HL je minum skrg ni, sbb ada folic asid and bnyk lgi vit dlmnya 🥰

HL & dutch lady. Rase creamy & sedap!! Bila time diet, i minum farm fresh skinny. Taste rase veryyy light & fresh 😋

farm fresh full cream. minum waktu suka2 pun ya sis.. campur dgn coco crunch.. wlaupun agak childish tp tu la sy😆

Sblm ni i x minum susu, tp sbb menyusukan anak, hsbnd buatkan susu dutch lady Full Cream + Milo.. baru boleh minum.

Sy duth lady mmg xboleh sebb buat perut kembung ..baru kandungn 5 minggu...kena try n error lah brand lain...

sbb sdh jdi kebiasaan... sma ada pregnant ka atau pun tak.. still mnum susu heheh tak ksh brand AP pun☺️