Siapa sini suka minum susu?

Selamat petang semua pengguna👋🥰 Siapa sini suka minum susu ya? Susu apa yang korang minum and kenapa?😋 Tak kisahlah minum waktu pregnant je ke, minum memang sebab suka ke atau memang minum sebab dah menjadi kebiasaan dia pon🥛 Cuba share sikit susu apa yang best? Min susah sikit nak telan susu ni. Kot boleh try lepas ni 😆

Siapa sini suka minum susu?
242 Các câu trả lời

sy sepanjang mengandung boleh minum susu dutch lady low fat je..baby keluar kulit cerah je n berat 3.4kg

Tak boleh tgk susu sekarang nie, rasa nak muntah. Pernah cuba banyak susu, tapi xboleh diterima tekak.

sy time pregnant ni ska mnum susu nespray ..time muntah2 teruk..lpas mnum nespray bru xmuntah

semua jenama susu sedap. tak ada yang x sedap. manis,bercream dan macam macam perisa ada 😋

me 🙋 tak kisah susu jenama apa pun asalkan susu choclate.😋😍 ilove choclate somuch!

Semua suka. Tapi saya selalu beli Goodday dan Dutch lady #TAPsupermoms #TAPactiveusers

my fav ....of course...❤️❤️❤️ susu full cream dutch lady❤️❤️❤️

first and 2nd trimester saya minum enfamama , 3rd trimester ni saya minum karihome .

naspry sbb rasa penuh krim dan dutchlady full cream bole buat jus campur buah2an

biasa suka minum susu everyday tapi bila pregnant kali ni suka minum susu kambinh