sakit bahagian belakang..

Selamat petang .. Saya nak tanya .. Ada tak ibu ibu sini yg pregnant and rsa sakit sangat bahagian tulang belakang . Depan pon ada rsa sakit jugak dekat bhgian paru2 mungkin . Saya nk bagitau bahagian mana pon tak berapa pndai. Tp ada tak ? Sakit sampai rsa mcm nak guling2 kat tempat keja ni????

1 Trả lời

Dh brp mggu? Sy sakit kt bahagian blkg n punggung bila dh perut bsr ni. Yg bhgian dpn kt bwh breast sbb sakit sbb angin kdg2 terlebih mkn atau mkn benda pedas. Tp kdg2 sbb baby tendang pn ya jgk😅.